Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Детальний любовний гороскоп на лютий

Знайти взаєморозуміння з коханою людиною та досягти гармонії у відносинах в лютому вам допоможе докладний любовний гороскоп.


Кожен з нас бажає, щоб щастя в любові тривало все життя, передає Ukr.Media. Знайти взаєморозуміння з коханою людиною та досягти гармонії у відносинах в лютому вам допоможе докладний любовний гороскоп.
Лютий може стати поворотним місяцем у відносинах для кожного Знака Зодіаку. Сильний вплив планет на сферу почуттів буде викликати всю гамму емоцій: від холодності до ніжності і обожнювання. Щоб зберегти гармонію у відносинах, що люблять один одного людям буде необхідно постаратися приділяти більше часу потребам другої половинки.
Тим, хто ще не зустрів свого супутника життя, в наступному місяці може надатися можливість звернути на себе увагу ту людину, та знайти підтримку і любов.
Овен
Для вогняних Овнів третій місяць зими може виявитися складним часом. Слабка позиція протегує вам Сонця може негативно позначитися на вашому емоційному стані. Найбільш вдалим часом для особистих відносин буде перша половина місяця: з 1 до 11 лютого нейтральна позиція планет-антагоністів не зможе створити вам додаткових проблем.
11 числа недружня вам Венера займе сильну позицію. Аж до кінця лютого ця планета може негативно впливати на ваші стосунки з коханою людиною. Щоб уникнути конфліктів і зберегти ваші почуття, постарайтеся з підвищеною увагою ставитися до слів другої половинки, не дозволяйте собі образливих виразів і довіряйте своєму партнеру.
Телець
Перша половина лютого може створити Тельцям невеликі труднощі у відносинах з коханою людиною. Часта зміна позицій протегує вам Місяця буде сприяти перепадів настрою і занадто емоційного сприйняття слів і дій вашого партнера. Зірки радять не зациклюватися на дрібницях і зосередитися на собі і своїх потреб.
З 11 по 28 лютого активна підтримка Венери допоможе вам знайти гармонію у відносинах з вашою другою половинкою. Не бійтеся дивувати свого партнера: спонтанне незвичайне побачення, новий образ або спільна прогулянка за містом допоможуть освіжити ваші почуття. Одиноким Тельцям у другій половині місяця може бути шанс зустріти свою долю. Щоб не упустити щасливу можливість, постарайтеся більше часу проводити поза домом і не упускати знаки, що подаються Всесвіту.
Близнюки
Для повітряних Близнюків лютий обіцяє бути дуже вдалим. Слабка позиція вашого антагоніста Сонця не зможе перешкодити вам і порушити спільні плани з коханою людиною. Фахівці радять вам не скупитися на прояв почуттів: частіше говоріть своєму партнерові, як він вам доріг, потрібний і важливий, і ваші стосунки розквітнуть новими, яскравими фарбами.
Найбільш вдалим часом для спільного проведення часу з вашою другою половинкою буде друга половина місяця. 11 лютого покровительствують вам Венера займе сильну позицію і щедро обдарує вас своєю енергією. До кінця місяця ви зможете без особливих зусиль зміцнити відносини з коханою людиною, а самотні Близнюки зможуть зачарувати кого завгодно: знадобиться лише трохи впевненості в собі.
Рак
Для народжених під сузір'ям Рака третій місяць зими не обіцяє бути стабільним в любовних відносинах. Заступниця вашому Знаку Місяць не раз змінить своє положення протягом місяця, впливаючи на ваші емоції і почуття. Астрологи радять вам проявити особливу обачність 1, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 27 і 28 лютого. У ці дні позиція Місяця буде слабкою, і у відносинах з вашим коханою людиною можуть виникнути складності. Щоб запобігти сварки і взаємне невдоволення, радьтеся з вашою другою половинкою в справах, що стосуються вас обох.
Найбільш вдалими днями для побачень та спільного відпочинку в лютому будуть 16, 17, 18, 21, 22, 25 і 26 лютого. У цей час підтримка планет-покровителів буде сприяти балансу і гармонії у вашій парі. Будь-яка ваша ідея, подана з любов'ю і турботою, може зміцнити відносини і яскравіше розпалити вашу пристрасть.
Лев
Вогненним Левам холодний лютий 2018 року може здатися складним місяцем. Активна позиція планет-антагоністів позбавлятиме вас життєвої енергії, що може не кращим чином позначитися на ваших особистих відносинах. У першій половині місяця ослаблена енергія планет-покровителів може привести до нерозуміння і невеликим сварок. Виправити ситуацію допоможе заняття вашим загальним хобі або невелика поїздка удвох.
Фахівці радять бути найбільш уважними до коханій людині у період з 11 по 28 лютого: в цей час сильна позиція недружньої Венери співпаде зі слабкою позицією вашого покровителя Сонця. Уникнути серйозних конфліктів і образ у відносинах в цей час допоможе тільки ваше вміння взяти на себе відповідальність не тільки за свої емоції, але і за комфорт вашої другої половинки. Постарайтеся показати партнеру, що ви любите його в будь-якому настрої і стані: ваша щирість допоможе розвіяти сумніви і зробити вас ще ближче один до одного.
Діва
Для Дів третій місяць зими може виявитися вельми непростим часом. Недружня вашому Знаку Венера більшу частину місяці буде перебувати в сильній позиції, порушуючи гармонію у вашому емоційному стані і стосунках з коханою людиною. В період з 1 по 11 число положення планет буде нейтральним, тому ви зможете зміцнити відносини з вашим партнером, проявивши щире участь до його почуттів і думок.
З 11 по 28 лютого Венера буде перебувати в сузір'ї Риб: такий союз значно посилить її негативний вплив на вашу енергетику. Щоб уникнути сварок з коханою людиною, постарайтеся бути відвертими в тому, що не влаштовує вас у відносинах. Пам'ятайте, що щирість — ключ зміцненню ваших почуттів.
Ваги
Для представників зоряних Ваг лютий обіцяє бути сприятливим часом для особистих відносин. Активна енергія ваших планет-покровителів допоможе вам посилити взаємну прихильність з вашою другою половинкою, а одиноким Ваг може надатися можливість знайти свою любов.
Астрологи попереджають: вам варто проявити стриманість у прояві негативних емоцій в перші тижні лютого. Справа в тому, що до 10 лютого покровительствують вам Венера не увійде в повну силу, а значить, легке суперечність з коханою людиною може перерости у серйозну сварку. З 11 числа і до кінця місяця енергія планети буде максимальної, а значить, ви зможете без особливих зусиль вирішити будь-які проблеми у відносинах і уникнути непорозумінь.
Скорпіон
Для Скорпіонів лютий може виявитися зовсім не казковим місяцем. Сильна позиція недружніх планет може доставити вам масу проблем у стосунках з коханою людиною. З 11 по 28 число нестриманість у словах або занадто явний флірт з колегами і спільними знайомими може призвести стосунки з найріднішою людиною на межі розриву. Щоб уникнути непоправних наслідків, уникайте пліток, загравань з протилежною статтю і інтриг.
Найбільш вдалими днями для спілкування з вашою другою половинкою будуть 1, 6, 7, 8 лютого. В цей час ваш антагоніст Місяць буде знаходитися в ослабленій позиції, і ви зможете пустити в хід свою природну чарівність. Одиноким Скорпіонам в цих числах може посміхнутися успіх: постарайтеся не сидіти вдома з 1 по 8 лютого і не бійтеся спонтанних вчинків і красивих жестів.
Стрілець
Вогненним Стрільцям останній зимовий місяць може піднести кілька неприємних сюрпризів. Сильна позиція ваших планет-антагоністів може не надто позитивно позначитися на вашому настрої і стосунках з коханою людиною. У першій половині місяця фахівці радять вам постаратися здивувати рідної людини: несподівана поїздка в гості до друзів, романтичне побачення або милий подарунок допоможуть зміцнити ваш загальний енергетичний потік.
У період з 11 по 28 лютого ваш антагоніст Венера буде перебувати в комфортному положенні: це означає, що її негативний вплив на вашу енергетику різко посилиться. Щоб уникнути сварок, розбіжностей і нерозуміння, постарайтеся бути уважнішими до почуттів і бажань другої половинки. Пам'ятайте, що турбота і увага часом здатні пом'якшити будь-яку, навіть саму складну ситуацію.
Козеріг
Чарівним Козерогам самий холодний місяць в році може здатися цими емоційними гойдалками. Боротьба між планетами-покровителями і планетами-антагоністами буде прямим чином впливати на ваші стосунки з коханою людиною. У перші два тижні часта зміна позицій недружньої Місяця може призвести до перепадів настрою і нерозуміння у вашій парі.
Однак вже 11 лютого дружня Венера займе дуже сильну позицію і буде щедро обдаровувати вас своєю енергією до 28 числа. В цей час ви зможете досягти справжньої гармонії у відносинах з вашою другою половинкою, присвятивши час загальним хобі.
Водолій
Для повітряних Водоліїв лютий обіцяє бути наповненим тільки позитивними емоціями. Планети-антагоністи вашого Знаку практично втратять свій вплив на вашу особисту енергетику, а сила планет-покровителів зміцнить вашу зв'язок з коханою людиною вже з 11 лютого. У першій половині місяця ви зможете здивувати свого партнера незвичайним побаченням або несподіваним подарунком: це допоможе посилити вашу емоційну зв'язок і освіжити почуття.
У другій половині лютого активна підтримка Венери зробить Водоліїв воістину чарівними. Увагу протилежної статі лестить, але Зірки застерігають від надмірного флірту і легковажності: ревнощі вашого партнера може призвести до сварки навіть в самий вдалий період. Щоб уникнути проблем, направте всю свою чарівність на єдиного улюбленого людини і проведіть якомога більше часу разом.
Риби
Для романтичних Риб останній зимовий місяць може виявитися вкрай вдалим часом для любовних стосунків. Покровительствующие вам планети практично весь час будуть сильні і зможуть постійно зміцнювати вашу ментальну зв'язок з коханою людиною.
Найбільш вдалим часом для спільних поїздок, романтичних побачень та спілкування з вашою другою половинкою астрологи називають період з 11 по 28 лютого. В цей час енергія протегує Венери буде підтримувати вашу емпатію на високому рівні. Обережність слід проявити у першій половині місяця: 1, 6, 7, і 8 числа енергетика дружній Місяця буде ослаблена, і ваша підвищена вразливість може стати причиною сварок і образ.
Зрозуміти, наскільки ви з вашою другою половинкою будете гармонійні у відносинах і шлюбі, допоможе безкоштовний розрахунок астросовместимости по Знакам Зодіаку.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.