Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатців просять долучитися до акції «Напиши листа світові»

Небайдужі жителі міста Кривий Ріг під керівництвом члена Національної спілки журналістів України Любові Скиби та доктора філософських наук Тетяни Цимбал започаткували проект «Напиши листа світові», в якому звертаються до мешканців усіх країн світу, до правителів, урядів, релігійних лідерів: «Ми, українці, звертаємось до всіх, кому потрібен мир, допомогти нам, відтак собі. Просимо: зупиніть агресора Російську Федерацію, яка вже три роки веде війну проти нашої країни. За цей час загинуло 6 з половиною тисяч громадян України та країн, які прийшли нам на допомогу», - зазначається в листі.
Лист є засобом народної дипломатії та має на меті донести світові правду про агресію Російської Федерації проти України і закликає зупинити її  дипломатичним шляхом через посилення санкцій.
На сьогодні вже зібрано 27 тисяч підписів серед мешканців різних областей держави областей, які долучилися до акції. Перші 10 тисяч підписів завдяки сприянню Міністерства зовнішніх справ України вже передані до ООН. Проте акція триває і далі, адже чим більше людей звернеться до світу, тим вагомішим буде голос жителів України та скоріше привернуто увагу до тієї ситуації, яку переживає наша країна.
Мешканців Закарпаття також закликають долучитися до акції і поставити свій підпис під цим зверненням.  Більш детальна інформація про акцію та її ініціативну групу знаходиться на їх сторінці у соціальній мережі Фейсбук за посиланням
https://www.facebook.com/write.letter.world/?ref=br_rs




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.