Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Кому в жодному разі не можна купатися в ополонці на Водохреща

Інакше можуть бути великі проблеми зі здоров'ям

Це питання хвилює багатьох, адже скоро Хрещення Господнє і за народними традиціями, у цей день прийнято купатися в ополонці. Ось тільки це дуже великий стрес для організму і може закінчитися плачевно для людини, у якої є проблеми зі здоров'ям. Тому ми вирішили розповісти вам, кому не можна купатися в ополонці на Водохреща.

Крім цього є заборони за віком. Дітям до 6 років і літнім людям так само не можна купатися в ополонці. Ймовірність того, що ви оздоровитися, або вам не стане дуже погано вкрай мала. Звичайно, якщо справа стосується дітей, то багато батьків думають, що це тільки загартує дитину. От тільки лікарі так не вважають, а вони знають краще.
Потрібно відзначити, що купання в ополонці – це величезний стрес для будь-якого організму. Навіть здорова людина може сильно захворіти після цього. Ви повинні розуміти, що це в будь-якому випадку ризик, і купатися потрібно виключно в місцях, які спеціально для цього обладнано, з лікарями, місцями обігріву та гарячими напоями.
Категорично заборонено купатися в ополонці людям, які вживали алкоголь. Лікарі кажуть, що він розширить ваші судини і дасть уявне відчуття теплоти. Але насправді ви, швидше за все, отримаєте згодом дуже сильне переохолодження.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.