Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Речі, які не можна фотографувати

Знання про те, що або кого не можна фотографувати, допоможе уникнути серйозних проблем у майбутньому

Знання про те, що або кого не можна фотографувати, допоможе уникнути серйозних проблем у майбутньому, передає Ukr.Media.
З фотографіями пов'язано безліч забобонів і прикмет. Знання про те, що або кого не можна фотографувати, допоможе уникнути серйозних проблем у майбутньому. Не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких.
Чому фотографії можуть бути небезпечні
Багато хто з вас напевно дивилися фільми жахів або документальне кіно про те, як на фотографіях відображено привиди. З цього приводу існує багато теорій вчених. Головна з них свідчить, що в момент фотографування на частку секунди світ мертвих, світ живих втрачають кордон. До кінця невідомо, чи можуть привиди впливати на нас таким чином.
Тут думки експертів розділились: хтось каже, що привиди на фотографіях — це лише відображення невидимого, потойбічного, а хтось стверджує, що це той самий момент, коли нечиста сила може уриватися в наш світ. Цієї миті достатньо для того, щоб захворіти або прив'язати до себе негативну енергетику.
У церковних служителів і езотериків виник негатив з приводу фотозйомки відразу ж після появи фотоапаратів. Людям здавалося дивним, що якийсь ящик робить миттєву картину того, що відбувається. Через деякий час стали з'являтися дивні фотографії з незрозумілими особами і фігурами. Тоді люди зрозуміли, що винайшли якийсь міст між світів добра і світом зла.
Звичайно, сьогодні мало хто готовий відмовитися від пам'ятних знімків з-за простого забобони. Однак про деякі речі краще знати, перш ніж взятися за камеру.
Прикмети з фотографіями
Пам'ятайте завжди про те, кого і що не можна фотографувати, щоб не накликати на себе і своїх близьких біду:
Не можна фотографувати сплячих людей.Особливо це стосується немовлят та маленьких дітей в цілому, оскільки вони найбільш вразливі. Їх душі чисті і непорочні, тому будуть найкращим місцем для притулку нечистої сили. Відкриті очі завжди можуть захистити вас від злих духів, тому що ви їх бачите, а вони майже безсилі, якщо на них дивляться. Цим сутностей краще залишатися в тіні, бути непомітними, тому вони мешкають поруч зі сплячими людьми, але не можуть впливати на них. У момент фотозйомки ви перете грань, даючи демонів і привидів доступ до енергетиці людини.Звичайно, агресивно налаштовані деякі з них, але навіщо ризикувати?
Не можна фотографувати відображення в дзеркалі.У більшості культур і релігійних навчань дзеркало описується як магніт для злих духів. Це своєрідний накопичувач негативу, портал між нами і примарами. Особливо це стосується двох дзеркал, створюють нескінченне відображення. Ні в якому разі не можна фотографувати, оскільки ви в цей момент знаходитесь в безпосередній близькості до всього, що пов'язане з духами і світом. Тут важливо пам'ятати, що небезпечний не тільки сам момент, але і фотографія, так як цей портал між світами може переноситися. Він зберігає свою силу, тому викидайте такі фото не замислюючись.
Не можна фотографувати померлих.Це дуже поширена прикмета, яка говорить про те, що так можна змусити душу померлого втратити спокій назавжди. Його дух буде жити в місці, в якому знаходилося тіло. Якщо це була розлючена душа, то в будинку будуть відбуватися дивні речі. Якщо ви все-таки зробили таку фотографію, то зберігайте його окремо від інших фото.
Не можна фотографувати чорних кішок.Так, кішки очищають енергетику будинку. Вони наші друзі і дуже милі створіння, але вони легко можуть бути одержимими. Фотографувати сплячих чорних кішок і котів небезпечно подвійно, бо, як ми вже пояснили, демони краще взаємодіють зі сплячим тілом під час фотографування. Кішки не захищені, тому легко піддаються впливу потойбічних сил.
Не можна фотографуватися на тлі руїн, завалів і занедбаних будинків.Там негативна енергетика. Вона передається на фото і заражає невдачами весь будинок. Бажано не робити таких фото, але якщо ви все ж вирішили, то тримайте їх у нежитловому приміщенні типу гаража, горища і не ставте їх на увазі.
Наостанок запам'ятайте кілька важливих правил:не давайте свої фотографії тим, хто знаходиться з вами в поганих відносинах, або тим, хто пов'язаний з цими людьми, щоб на вас не наклали порчу. У зв'язку з цим краще приховувати свої фотографії в соціальних мережах, даючи доступ тільки близьким і друзям. Не розташовуйте також будинки фото тих, хто ненавидить вас або кого ви ненавидите. Ваші вороги віднімуть у вас настрій.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.